BURO SAAS is opgericht door bouwkundig ingenieur (ir.) Sigwela Augustin, cum laude afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft (2020).


Als creatief bouwkundig ontwerpbureau draagt SAAS graag bij aan vastgoed- en gebiedsontwikkelingen met een sociaal maatschappelijk randje.

Hierbij ondersteunen we opdrachtgevers in de architectonische uitwerking van bouwplannen middels  'ontwerpend onderzoek' - het theoretisch vertalen van de opgave in concrete ontwerp principes. Gedurende het gehele ontwerpproces combineren we onze bouwtechnische kennis met 3D ontwerp- en tekensoftware én hoogwaardige fotorealistische beelden. Dit om opdrachtgevers in alle fasen visueel te begeleiden in de bouwkundige uitwerking van hun projecten. Uiteraard gaat dit nog altijd gepaard met traditionele handschetsen én een grote dosis gezond verstand. 

Met veel passie, persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme helpen wij u graag verder met de realisatie van uw bouwproject.

Partners

'Plannen mislukken als er geen overleg is, maar met veel raadgevers komt iets tot stand' - NWT.

Om die reden werkt SAAS (inter)nationaal samen met Architectenbureau Spaltman en Architectenbureau Woei-a-Soei. Als team beschikken wij over een netwerk van onder meer constructeurs, bouwkundig tekenaars, installatieadviseurs en (onder)aannemers. Deze bouwpartners worden al in een vroeg stadium betrokken bij de bouwkundige uitwerking van uw eerste ideeën.